Chinese English Nederlands
You are here: Home > OVER
Bedrijfsprofiel
OVER Planti
Planti is een fabrikant van professioneel glas, processoren en kweeklampen. Met als kernwaarde Plenty of Value, streeft Planti naar het creëren en leveren van producten en diensten met toegevoegde waarde aan klanten over de hele wereld. Planti heeft toegang tot de meest geavanceerde glasproductiefaciliteit, jarenlange ervaring in glazen verpakkingen en scheepvaart, wereldwijde expertise om telers te helpen bij het kiezen van het juiste type glas voor een verscheidenheid aan gewassen.
Tegenwoordig levert Planti glasreinigingsmiddel en groeiend licht voor telers om hen te helpen worden ontlast van hun langdurige strijd in de dagelijkse functie van de kas.
Our Team
Chris Lee
Verkoopmanager
Spreekt Engels en Chinees.
Met drie jaar ervaring in de export van broeikasglas, reist Chris veel naar Europa en Noord-Amerika, waar hij de Nederlandse kassenbouwers en Canadese lokale kassenbouwers en telers, van dienst is. Hij heeft een technische achtergrond, waardoor hij technische vragen begrijpt en een oplossing kan aanbieden.
Jackie Wei
Vertegenwoordiger
Spreekt Engels en Chinees.
Ons team heeft vaardigheid in engels, heeft meer dan tien jaar ervaring in internationale handel, is vijf jaar actief in de glasindustrie, heeft veel ervaring met zakenreizen naar het buitenland, en is bekend zowel met de Europese en de Amerikaanse cultuur. Daarnaast leveren wij altijd de beste en meest professionele service aan onze klanten.
/d/images/about_04.jpg
Ons team
Ons team is jong en energiek. 19.35% van ons is 30 jaar en 70.97% is 20 jaar. Ons verkoopteam reist de hele wereld over om klanten, projecten, testlaboratoria te bezoeken en ervoor te zorgen dat onze producten op een goede en veilige manier op de werf aankomen. Feedback te geven over de suggesties en verzoeken van onze klanten aan het hoofdkantoor om verbeteringen aan te brengen aan onze producten en diensten. Ons R & D-team brengt het grootste deel van de tijd in het laboratorium door en behandelt 3D-drukmachines, testapparatuur, enz. Ons productieteam werkt in drie ploegen per dag, waardoor we binnen de afgesproken tijdlijn kunnen laden en leveren. Ons logistiek team houdt zich vooral bezig met expediteurs en rederijen wereldwijd.
Facilities
 
AR-coatinglijn.
Productievermogen: 30.000 vierkante meter per dag.
Geschikt voor toepassing van een AR-laag op 1 of 2 zijden van het glas.
 
Ruw glas oven.
Productievermogen: 15.000 vierkante meter per dag.
 
Glasproces lijn.
Uitgerust met: 4 kanten slijpmachines, 6 boormachines.
 
Inpaklijn.
Een team van 18 personen in 3 ploegen per dag.